Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5568 klantenbeoordelingen (9.4)

Maak je eigen buitentafel met tafelpoten speciaal voor buiten

Maak je eigen buitentafel met tafelpoten speciaal voor buiten

Buitentafels zijn een essentieel onderdeel van elk terras of tuin. Ze bieden niet alleen een plek om te eten en te drinken, maar ook een plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Bij het kiezen van tafelpoten voor uw buitentafel zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden. Hier zijn enkele tips voor het maken van buitentafels met geschikte stalen tafelpoten.

Kies het juiste materiaal

Als het gaat om buitentafels, is het kiezen van het juiste materiaal van cruciaal belang. U wilt een materiaal dat duurzaam en bestand is tegen de elementen, zoals regen, wind en zonlicht. Staal is een uitstekende keuze voor tafelpoten omdat het sterk en duurzaam is en niet snel zal roesten of corroderen met de juiste behandeling.

Kies het juiste ontwerp

Als het gaat om het ontwerp van uw tafelpoten, zijn er talloze opties om uit te kiezen zoals een matrix, u-tafelpoten, x-tafelpoten en vele andere modellen. U kunt kiezen voor slanke, minimalistische poten voor een modernere look, of dikke, robuuste poten voor een meer traditionele uitstraling. Het is belangrijk om het ontwerp van de tafelpoten af te stemmen op het ontwerp van uw tafelblad. Als u bijvoorbeeld een houten tafelblad heeft, wilt u misschien poten kiezen die het hout complementeren en niet overheersen.

Bepaal de juiste hoogte

Bij het maken van een buitentafel is het ook belangrijk om de juiste hoogte te bepalen. De hoogte van de tafelpoten bepaalt hoe comfortabel de tafel is om aan te zitten en te eten. Over het algemeen moeten buitentafels tussen de 71 en 76 inch hoog zijn. Als u stoelen hebt die al zijn gekocht, wilt u er zeker van zijn dat de hoogte van de tafel overeenkomt met de hoogte van de stoelen.

Overweeg speciale coating

Hoewel staal van nature bestand is tegen de elementen, kan het toch roesten en corroderen als het niet goed wordt beschermd. Een laags poedercoating is niet geschikt voor buiten en zal op den duur gaan roesten. Het aanbrengen van een beschermende coating kan helpen de levensduur van uw tafelpoten te verlengen. Er zijn verschillende soorten coatings beschikbaar, waaronder poedercoatings en elektrostatische coatings. Wij maken gebruik van uniek ontwikkelde tweelaags zinkcoating met daarna nog een laag poedercoating waardoor ze perfect geschikt zijn om in weer en wind buiten te staan. Benieuwd geworden naar onze tafelpoten met deze speciale behandeling? Ga dan snel naar de categorie buiten tafelpoten.