Snelle en gratis verzending Ma-Vr voor 23:00 besteld = morgen in huis 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug! 2795 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1

Toch niet tevreden over je product? Of wilt u het misschien ruilen voor een ander product? U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om, zonder opgaaf van redenen, het product te retourneren ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. De verzendkosten voor het retour sturen van uw bestelling zijn voor uw eigen rekening. De ‘Wet kopen op afstand’ geldt alleen bij een consumentenaankoop. Een klant die een bestelling plaatst uit naam van een bedrijf, kan zich niet beroepen op het consumentenrecht. Dit betekent dat een bedrijf geen recht van retournering heeft.

U kunt een retouraanvraag heel makkelijk en snel aanvragen door op de onderstaande knop te drukken. Hou je ordernummer en postcode bij de hand om verder te kunnen gaan. Let op: Het product kan alleen ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden. Wij zullen na ontvangst van uw retourzending en na controle op eventuele beschadigingen de gehele aankoopsom binnen maximaal 14 dagen aan u terugstorten.

Terugbetaling

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer.

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.